КАК ДА КУПЯ?

       Уважаеми клиенти, благодарим Ви за проявеният интерес. Ако желаете да поръчате продукт от нашата WEB страница ,  можете да направите това по следните начини:

- чрез поръчка по телефона 02/8505014, 0898-541-880, 0888-762-986, като наш сътрудник ще попълни необходимите данни за   поръчката от ваше име.

 

-  през сайта www.pctechbg.com  по следният начин

1. При избор на определен продукт кликвате на бутон "Купи" при  което се показва съдържанието на количката Ви за пазаруване с описание на продукта, количество и цена.

2. Ако желаете да промените количеството на заявеният продукт въведете желаната бройка в поле "Брой", след което кликнете на бутон "Промени".
3. Ако желаете да поръчате още продукти, кликате на "Продължавам да пазарувам".

4. За да изтриете продукти, които са вече в количката, натиснете бутона "Изтрий".
5. Когато сте готови и  вече сте поръчали всичко, което ви е нужно , натиснете бутона "Поръчай".

6. Ако имате клиентски акаунт въведете вашият "потребител" и "парола" за да ви идентифицираме за поръчката и натиснете бутон "Изпрати".Клиентският акаунт се използва за да съхрани информация за вашите поръчки и за да ви спести време при пазаруване в  сайта www.pctechbg.com pri нови поръчки.

7. Във всички останали случаи, кликнете на бутон "Ще поръчам без регистрация!"

8. След като въведете данните във фoрмуляра натиснете бутон   "Изпрати",изберете начина на плащане и доставка, изберете адрес за доставка и въведете данни за фактура, след което отново натиснете бутон  "Изпрати".

С това поръчката е подадена и наш представител ще се свърже с Вас за потвърждение на заявката.

 

- на място в офиса на фирмата, намиращ се в гр. София с адрес: 

    Ул. "Борово" 57

   "ПС ТЕХНОЛОДЖИС България" ООД

   Тел: 02/8505014, 0898-541-880, 0888-762-986

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 

   Доставката за територията на страната се извършва от  куриерска фирма Еконт Експрес или  Европът, като заплащането към нас е с наложен платеж. Разходите за куриерската услуга се поемат от клиента по ценова листа на спедиторската фирма. При заплащане  по банков път не се начислява  комисионна от спедиторската фирма за услугата "наложен платеж" и се заплаща само стойността на доставката.

   Доставката на всички заявени стоки на стойност над 400лв. е БЕЗПЛАТНА за района на гр.София. ( в рамките на околовръстното шосе).Извършва се със собствен транспорт и не се дължат никакви допълнителни комисионни, независимо от начина на плащане!
За доставка на стоки под 400лв. за района на гр.София се доплаща 5лв.( в рамките на околовръстното шосе).

  БЕЗПЛАТНА е и доставката за цялата страна при заявки над 800лв.!!!
Извършва се до избраният от клиента офис на фирма Еконт Експрес или Европът.
При плащане с наложен платеж таксата  върху сумата, която се изисква от
спедиторската фирма е за сметка на клиента!

При плащане  по банков път не се начислява  комисионна от спедиторската фирма за услугата "наложен платеж" и се заплаща само стойността на доставката!

 

Срока за доставка е:
до 1 работен ден след потвърждаване на заявка за гр.София.
до 2 работни дни след потвърждаване на заявка за страната.